Praktiniai Automobilių Vaškas Sunku Auto Vaškas, Dažų Priežiūros Danga Maža Nulio Remonto Car Polisher Juodojo Aukso Danga Vaškas Automobilių Maintenannce

Atsiliepimai - 0
  • €14.71
  • €18.39
  • Sku: w92613

  • Žymos:
  • Modelio Numeris: Juoda Automobilių Vaškas
  • Specialios Funkcijos: Karnaubo Kietas Vaškas
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Tomas: automobilių vaškas
  • Prekės Svoris: 390g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Pagaminti iš natūralių karnaubo vaškas, kuris turi stiprią pralaidumo, ilgiau išliekantį blizgesį, ir gali giliai apsaugoti automobilio dažų.

2. Jis turi funkcijas, blizgančios, super atsparus vandeniui, anti-UV, anti-scratch, ir anti-rūgštinis lietus

3. Gali ne tik pagyvinti pasyvuotas plastikų ir slenkstukai, bet taip pat apsaugoti naujų automobilių apdailos.

4. Lengva valyti, purškimo tirpalo atitikimo kempinės ir švelniai, kad jūsų automobilis atrodo visiškai nauja.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Kietas Vaškas

Medžiaga: automobilių vaškas

Talpa: 280ml

Taikymo sritis: juoda, automobilių dažai

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Kietas Vaškas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo ir Bekvapis: automobilių kietas vaškas yra pagamintas iš aukštos kokybės, aplinkos apsaugos medžiagų ir nano technologijas, saugiai, daugkartinio naudojimo ir nebus sugadinti jūsų automobilį.

2.Apsauginis Sluoksnis: Ši pasta iš tikrųjų vaškas suteikia storio apsauginį sluoksnį, savo automobilį, apsaugoti savo automobilį nuo aukštos temperatūros poveikio ir lietaus, ir užkirsti kelią savo automobilį nuo išblukimo.

3.Sukurti Naują Išvaizdą: Ši juoda, automobilių vaškas suteikia savo transporto priemonę atgal į gyvenimą, suteikti jam norimą išvaizdą, pagal patamsėjimą automobilių, tai restauratorius, yra tirpalas jums ieškote atnaujinti savo dekoro.

4.Lengva Naudoti: Valyti automobilį kūno kruopščiai ir nusausinkite.Naudoti specialų epiliacija medvilnės panirti į automobilių vaškas, ir taikyti jį tolygiai ant automobilio.Po vaško sluoksnis yra sausas (5-10 minučių), lenkijos jį su rankšluosčiu.

5.Platus Programas: Mūsų black automobilį iš lenkijos mūsų gali būti naudojami ne tik valyti automobilius, skydus, durų staktos ir durų panelės, bet taip pat gali būti naudojamas švarus odos prekių.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas:

Susijusios Produktai

Jums taip pat patiktų:
  • Pardavimas

Aprašymas: visiškai naujas ir aukštos kokybės. šis hidrauliniai riebokšliai rinkinys yra specialiai sukurta apdaila iš /priekyje sumontuotas hidraulinis stiprintuvas cilindras apie motorlaivius su pakabinamu varikliu remontas nuotekų ar verkti cilindrų sandarikliai. pagamintas

  • Pardavimas

Aprašymas: būtinas įrankis: akumuliatoriaus gnybtų perkėlimo į labiau prieinamą plotas pagal.įdiegti nuotolinio įkrovimo stotį per panelių gnybtais ir greita, lengva įkrauti akumuliatorių. patvarus patvarus: kiekvienas automobilis yra naudojant premium

  • Pardavimas

84306-06180 8430606180 derinys jungiklis assy toyota corolla camry levin rav 4 iv dalies numeris:84306-06180 8430606180 84306 06180 būklė: 100% visiškai naujos ir nenaudotos compatiable:toyota corolla camry levin rav 4 toyota corolla zre18 /zwe182 06/2014 toyota